Ilias Delicatessen

Ilias Delicatessen is sinds de eeuwwisseling een begrip in de regio. Wekelijks staan wij met een enthousiast team van medewerkers op verschillende markten, waaronder de markt in Oegstgeest.

Ooit begon het allemaal met een emmer olijven, een kapotte weegschaal en een dekzeil. Vele jaren verder zijn broers Ilias en Soufian El Marsse erin geslaagd om een bedrijf neer te zetten dat zich onderscheid in producten én service. Ilias Delicatessen is een begrip geworden en een voorbeeld voor velen.

Tapas, tapenades, olijven en noten kun je overal kopen. De kwaliteit en service van Ilias Delicatessen vind je nergens anders!

Ons assortiment bestaat dus uit bovengenoemde producten. Ook hebben wij heerlijk brood en andere producten waar je alleen maar blij van kunt worden in ons assortiment.

Vergeet ons niet te volgen op Facebook, dan weet je precies wanneer wij onze ILIAS TAS weggeven. Deze tas is gevuld met overheerlijke producten. We geven deze tas weg aan zij die een leuke reactie achterlaten onder een van onze berichten of onze berichten delen.